tirsdag 11. mai 2010

Inn i mitt hode.....

Inn i mitt hode skal det plasseres mange ting. Blandt annet et biologipensum, et mattepensum og et fysikkpensum. Eksamenene kommer som perler på en snor nå i mai og juni.
Jeg gruer,gråter og gleder meg til tiden etter siste eksamen. Den er i skrivende stund en evighet og et liv unna.

Sees etter 3juni : )

5 kommentarer:

  1. Høres ut som en travel tid.
    Skjønner kaoset av følelser.
    Tvi, tvi og lykke til
    Hilsen Wenche

    SvarSlett
  2. Tusen takk lilledora og Wenche : )

    SvarSlett
  3. VI derimot sitter å venter på det fine været som skal komme om en time. (Kl 18.00 sier yr, nå er det lavt skydekke, regn og 12 grader). Alle traktorer står klare til å kaste seg over jorda straks den er klar. Men det tar jo vinter og vår... siden sommeren aldri kommer. Tenker på deg minst en gang hver dag, mellom tre og fire, men tenker at du skal få grave deg ned i alle bøkene og komme ut av skjul når du er klar.

    Jorun tok på seg juleforkleet i dag, det var vel det som passet vær og føreforhold best!
    Hvis du trenger andre mer meningsløse ting å adsprede deg med kan vi fortelle at syrinene ikke blomstrer 17. mai i Oslo i år, ( bortsett fra de på oversiden av bislett, de er tross alt alltid først ute)!

    Her er ingenting strøket til 17. mai ennå, bare to strøk (maling sier Jorun) på bokylla, halvparten av alle hyllene, dørene i gangen oppe og terskler nede.

    Takk for seg fra Ihle

    SvarSlett
  4. Du er værdens beste du Elimi : ) superdeilig med meningsløse (?, syriner er viktige ting, spessielt blomstrings tid , sett i et 3biperspektiv, viktig. Her kan følge en lengre oppramsing av suksessjons forhold, artsdannelse, inter og intra spessifikk konkuranse, og ikke minst en flammende tale om global oppvarming.....) vel, Ilåveyou! plenty! Klem Jorun og ikke minst gutta : )

    SvarSlett