tirsdag 16. mars 2010

Lærermagi!

I dag har vi vært på foreldremøte for Julie.

Ja, det er jo ikke et foreldremøte i tradisjonell forstand, med mange foreldre, små prat i pausen og info. om barnas hverdag.
Nei, foreldremøte består av fire til fem personer. Julies lærere, eller, team, og vi to foreldrene.

Vi er så utrolig fornøyde med hva de får til med Julie. Jeg blir nesten litt misunnelig (men mest glad altså) For de har en så utrolig god kontakt med Julie. Det er helt magisk å se hvordan de kommuniserer med henne.I dag så vi flere film snutter av ulike situasjoner hvor Julie velger pålegg, vil høre mere sang osv.

På film ble hennes reaksjoner så utrolig tydelige. Hun valgte helt tydelig og bevist pålegg. Hun viste med hele seg at hun ville høre mere musikk, og det skal mye til at man ikke så det, hun var så tydelig i sin kontakt med sine lærere.
Hun reagerte til og med spontant på navnet sitt med å snu hodet mot læreren. ( kan ikke huske sist det skjedde her hjemme) Helt magisk.

Lærermagi tror jeg!


                                         Magiske Julie

5 kommentarer:

  1. Så utrolig deilig, søta! Julie er så fantastisk skjønn og lett å bli glad i, og det er så nydelig å høre at de som jobber med henne virkelig ser henne! Fine, vakre Juliemor. Jeg er så glad for at skoletilbudet hennes er så godt, med dyktige, kompetente og varme mennesker som bryr seg om henne. Nei, nå ble jeg glad!

    SvarSlett
  2. Det er så utrolig fint å høre at dere fornøyde opplegget rundt Julie. Det er så kjekt når jobben en gjør blir satt pris på. At det kjennes mest godt å se hvor godt samspill hun har med de hun har rundt seg. At en spiller på sammen lagt og mot de samme målene.
    Har selv vært så heldig å jobbe med et barn som trengt til rettelagt opplæring, der det ikke funka mellom "teamet" og foresatte. Da blir det så vanskligt, når en på en måte blir sett på som en konkurent.
    Lykke til videre.
    Kommer til å følge dere videre
    Hilsen Wenche.

    SvarSlett
  3. Jeg har enda ikke fått æren av å treffe storesnusket ditt - men ser av bilder, og ut i fra hva du og andre sier om henne, at hun er skjønn.
    Så godt at de som er så heldige å få jobbe med henne skjønner det - at de er heldige.
    Det må være godt for mammahjertet å vite at hun er sammen dyktige folk som bryr seg om henne.
    Klem

    SvarSlett
  4. Kom over bloggen din nå ikveld, og har sittet her og lest litt. Du skriver så vakkert og klokt om det som er vondt og det som er godt. Om livet...det gode, vanskelige, uforutsigbare livet. Å bli mamma er å ha hjertet utenpå sa ei venninne til meg..det stemmer. Mammahjertet er så stort så stort. Takk for fin og rørende leseopplevelse. Jeg kommer igjen.

    SvarSlett
  5. Hei Heidi : )
    Tusen takk for fine ord, det var koselig.Takk for at du vil lese min blogg.

    : )

    SvarSlett